Aromafume Diffusers


Veilig Wierook Kopen Online

Vaak samen gekocht

Aromafume Incense Diffuser online kopen? Natuurlijk bij Wierookkopen.nl!

Bij Wierookkopen.nl zijin wij trots op producten zoals Aromafume. De wijze waarop hun (h)eerlijke producten tot stand komen, spreekt ons dan ook erg aan. Duurzaamheid staat bij hen hoog in het vaandel.

Exotic Incense Diffuser

De Exotic Incense Diffuser (Geurverdamper) is specifiek ontworpen voor het branden van de Aromafume wierookblokjes. Deze geurverdamper krijgt namelijk precies de juiste temperatuur voor het verspreiden van de geuren. De Diffuser en de wierookblokjes samen vormen de meest effectieve en schone manier voor het verspreiden van aangename aroma's. Bijzondere eigenschappen van deze combinatie: Er komen geen toxische stoffen vrij en er wordt geen rook of as geproduceerd!

Beleef zelf de rijke geuren van Aromafume. Je kan bij ons kiezen uit diverse Diffuser modellen zoals Levensboom, Ohm en de Probeerset 7 Chakra's. Combineer deze verdamper met heerlijke geuren zoals Nag Champa, Witte Salie, Palo Santo of Dragon's Blood.

Over Aromafume

Aromafume wierookblokjes worden vervaardigd door een Indiaas familiebedrijf. Al vijf generaties lang maakt deze familie wierook- en parfumerie producten volgens een geheim familierecept. Ze combineren de eeuwenoude kunst van het vervaardigen van natuurlijke wieroken met geuren die passen bij deze tijd. India is de bakermat van vele specerijen en wierookhars (olibanum) en heeft van oudsher een band met het maken van wierook. Daarnaast ken het land een rijke Ayurvedische traditie waar veel kennis beschikbaar is over de helende werking van kruiden, bloemen en planten. De onderlinge samenhang tussen de specerijenhandel en Ayurvedische principes zorgde voor een uitwisseling van kennis en de ontwikkeling van veel prachtige wierooksoorten. 

 

Duurzaamheid

Aromafume streeft ernaar om een ervaring te bieden die in alle opzichten positief is. Al hun ingrediënten zijn ethisch geproduceerd en alle producten zijn 100% veganistisch en dierproefvrij. Zij ondersteunen duurzame landbouw- en productiepraktijken, investeren in recyclebare verpakkingen en zijn zich bewust van hun acties. Als waardengedreven bedrijf zetten zij zich in om een ​​milieubewuste toekomst voor parfumerie op te bouwen en een voorbeeld te stellen dat merken zal inspireren om duurzame praktijken te omarmen.

Erfgoed

Aromafume werkt al sinds 1907 aan de kunst van het mengen van natuurlijke materialen en hebben de wereld rondgereisd op zoek naar effectieve aromaten om in hun melanges te gebruiken. Deze geschiedenis, in combinatie met de wens om innovatieve manieren te introduceren om geuren te consumeren, heeft in de afgelopen eeuw geleid tot de creatie van fantastische recepten, die herinneringen en emoties omzetten in ervaringen. Ze zorgen voor het maken van uitzonderlijke producten, vervaardigd in kleine batches, die onweerstaanbaar kostbaar en toch persoonlijk zijn.

Misschien vind je dit ook interessant