Veilig betalen

Betalen bij Wierookkopen.nl

Bij ons betaal je Veilig, Gemakkelijk én Gratis. Wij rekenen namelijk geen kosten voor onze betaalmethoden! Betaal onder andere met iDEAL, PayPal, Klarna of Apple Pay. Onze klanten uit België kunnen onder andere betalen met Bancontact, KBC/CBC Bank of Belfius Bank.

Mollie Payments

Zoals ieder webshop werkt ook Wierookkopen.nl met een betaalprovider voor het afhandelen van alle betalingen. Wij maken gebruik van Mollie Payments.

Mollie is een Payment Service Provider (PSP) die online betalingen voor bedrijven verwerkt. Koop je iets bij ons, dan zorgt Mollie dat jouw geld veilig van je bank naar onze webshop gaat. Zij regelen dus het betalingsproces voor onze webshop. Hierdoor zal je soms Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift zien. 

Wij slaan geen bankgegevens op en bewaren deze dus niet. Deze gegevens worden uitsluitend in de beveiligde systemen van Mollie Payments opgeslagen.

Veilig is ook echt veilig!

Alle betalingen zijn SSL versleuteld, wat betekent dat wanneer je bij ons een bestelling doet en betaalt, de verbinding tussen jou en onze server beveiligd is. De gegevens worden dan versleuteld verzonden. Je kunt de SSL verbinding herkennen aan het (groene) slotje in de adresbalk van je browser.


Veilig Wierook Kopen Online

Betaalmethoden

Betalen met iDEAL

In Nederland is iDEAL al jaren de meest gebruikte online betaalmethode. Met iDeal betaal je direct en via je eigen bank. Veilig, vertrouwd, gemakkelijk. Betalen met iDEAL heeft voor jou als extra voordeel, dat wij jouw betaling direct kunnen controleren en daardoor snel de bestelling verzendklaar kunnen maken.

Betalen met PayPal

PayPal is wereldwijd de meest gebruikte online portemonnee. Daarnaast geniet je als consument aankoop-bescherming na betaling met PayPal.

Voor een PayPal-account hoef je je slechts één keer te registreren. Vanaf een bankrekening of creditcard stort je vervolgens geld op je PayPal-account. In het vervolg is het invoeren van je e-mailadres en een wachtwoord voldoende om online af te rekenen. Betalingen zijn ook te voldoen via telefoon of tablet, waardoor je overal makkelijk kunt betalen.

Betalen met Creditcard

Wereldwijd worden de meeste online aankopen betaald met een creditcard. In Nederland en België is de creditcard de meest gebruikte online betaalmethode na iDEAL en Bancontact. Wij accepteren creditcards van MasterCard, Visa en e-Maestro.

Bij betaling met creditcard kies je eerst het type creditcard dat je wilt gebruiken. Vervolgens vul je het creditcardnummer, de vervaldatum en CVC/CID code in. Deze gegevens worden digitaal naar de creditcardmaatschappij verstuurd. Wanneer de betaling succesvol is, gaan wij meteen aan de slag om je bestelling in orde te maken.

Klarna

Wil je achteraf betalen? Dat kan bij ons! We werken hiervoor samen met Klarna. ‘Achteraf betalen’ geeft onze klanten uit Nederland en België 14 dagen de tijd om de factuur te betalen nadat je bestelling bij jou is afgeleverd. Zodra de bestelling is verzonden, ontvangt je via Klarna de factuur. Je hoeft dus pas te betalen als je jouw bestelling in huis hebt!

Bij het afrekenen voert Klarna direct een automatische gegevenscontrole uit. Mocht je betalingsverzoek onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kan je jouw bestelling uiteraard alsnog afrekenen met één van onze andere betaalmethodes.

Kies je voor achteraf betalen met Klarna, dan ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Meer informatie kan je vinden in de Voorwaarden van Klarna. Persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende Wet Bescherming Persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s Privacyverklaring verwerkt.

Betalen met Bancontact

Bancontact is de meest populaire online betaalmethode in België. Met Bancontact kan je eenvoudig en veiling online aankopen doen in jouw eigen internetbankieromgeving. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en krijgen wij binnen enkele minuten bedrag op onze rekening. Betalen met Bancontact heeft voor jou als extra voordeel, dat wij jouw betaling direct kunnen controleren en daardoor snel de bestelling verzendklaar kunnen maken.

Betalen met Sofort Banking

Sofort Banking is in België een populaire online betaaldienst. Wanneer je kiest om met SOFORT Banking te betalen, dan word je doorverwezen naar de online bankomgeving van SOFORT Banking. Hier kies je jouw land van herkomst en je bank. Je logt in met de gegevens die je ook gebruikt voor jouw eigen online bankomgeving. Vervolgens kies je met welke rekening je de betaling wilt voldoen. Wanneer de betaling is bevestigd, krijgen direct de terugkoppeling over de betaling en kunnen wij jouw bestelling snel gereed maken voor verzending.

Betalen met GiroPay

Giropay is de populairste online betaalmethode in Duitsland. Ondanks dat wij ons niet richten op de Duitse markt, bieden wij deze betaalmethode wel aan voor onze Nederlandse en Belgische klanten met een Duitse bankrekening. Je kan met Giropay de bestelling veilig en gemakkelijk betalen door middel van online bankieren via je eigen bank. Wanneer je kiest voor Giropay, word je doorgeleid naar de beveiligde betaalpagina en kan je je gegevens invullen om vervolgens de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van je bankrekening afgeschreven, waarna wij direct aan de slag kunnen met je bestelling.

Overige betaalmehoden

Wij accepteren geen betaalmethoden zoals VVV bonnen of koop op afbetaling.

Sessie verlopen

Wanneer er te lange tijd tussen de bestelling en het afrekenen zit, kan het voorkomen dat het betalingsproces wordt afgebroken. Dit komt omdat vanwege veiligheidsredenen de sessie na enkele minuten verloopt. Het kan hierdoor voorkomen dat onze webshop aangeeft dat wij jouw betaling niet hebben ontvangen.
Mocht het zo zijn dat de sessie is afgebroken terwijl je wel hebt betaald, controleer dan of het bedrag daadwerkelijk van je rekening is afgeschreven. Hebben wij je betaling wel gewoon ontvangen, dan gaan wij over tot verzending van je bestelling. Is de betaling niet gelukt, plaats dan de bestelling opnieuw.

Kom je er toch niet uit, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag. Vul hiervoor het contactformulier in of mail ons op info@wierookkopen.nl. Vermeld dan in ieder geval je naam, ordernummer en IBAN waar het geld vandaan komt.