• Gratis verzending vanaf € 50,- (BE € 75,-) 🚛
  • Keurmerk betrouwbaar shoppen 👍
  • Betalen met iDEAL, Paypal, Klarna en meer 🔒
  • 14 dagen bedenktijd 🕒

Backflow Wierook


Backflow Wierook Kegels Online kopen


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Wij breiden ons assortiment constant uit...

Ben je op zoek naar specifieke backflow kegels en kan je deze niet vinden in onze webshop? Stuur een e-mailbericht met je verzoek naar info@wierookkopen.nl of vul het contactformulier. Wij kijken dan of wij alsnog wat voor je kunnen betekenen. 


Veilig Wierook Kopen Online

Backflow wierook kegels online kopen? Natuurlijk bij Wierookkopen.nl!

Met backflow wierook kegels (cones) en een wierook waterval creëer je een heel bijzonder waterval-effect, zonder ingewikkeld te doen.

Hoe werkt backflow wierook dan?

Een backflow cone heeft een tunneltje in het midden. Wanneer je het aansteekt, blijft de lucht in dat tunneltje koel. Natuurkundig effect: Koele lucht stroomt altijd naar beneden. Resultaat: Een prachtige rook waterval op je mooie backflow houder!

Een leuk weetje: Voor het mooie effect, moet de backflow kegel meer rook afgeven dan een gewone wierook kegel. Om dit te bereiken wordt poeder op natuurlijke basis gebruikt.

 

Steeds meer wierookproducenten brengen backflow kegels op de markt. Wij hebben ervoor gekozen om te starten met kegels van topmerken als Satya, Goloka en Ayurvedic. Ongetwijfeld zullen wij ons assortiment hierin verder uitbreiden, dus houd onze webshop in de gaten!