Retourneren

Wil je een besteling retourneren? Geen probleem!

Je hebt namelijk het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Daarnaast heb je na de definitieve annulering van je bestelling nogmaals tot 14 dagen om het te retourneren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten gecrediteerd.

Let op: voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor je eigen rekening.

Wanneer je gebruik maakt van het herroepingsrecht, moet je de bestelling met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten. Wij mogen wel wachten met de terugbetaling, totdat we de artikelen retour hebben ontvangen, of tot het moment dat je hebt aangetoond deze te hebben opgestuurd.

Waar je even op moet letten

Tijdens de herroepingstermijn kan je datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te kunnen beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Je mag dus het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat.

Mocht het product en/of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product uit te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Dit betekent dat wij deze schade in mindering brengen op het retourbedrag. 

Tip: Behandel het product met zorg en verpak het - indien mogelijk - in de originele verpakking bij een retour.

Houd bij het retourneren ook rekening met de volgende retourvoorwaarden:

  • De herroepingstermijn van 14 dagen, na ontvangst van het artikel/de artikelen, is nog niet verstreken;
  • De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, anders dan de vervoerder, de bestelling fysiek in bezit krijgt;
  • Maak je gebruik van je herroepingsrecht, dan zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden;
  • De te retourneren bestelling is indien mogelijk verpakt in de originele verpakking met alle toebehoren, gebruiksaanwijzingen en garantiebewijzen.

Hoe moet ik retourneren?

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij je gebruik te maken van ons retourportaal via onderstaande button:

Als je van deze mogelijkheid gebruik maakt, sturen wij je direct per e-mail een ontvangstbevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres. Uiterlijk binnen 14 dagen na het aanmaken van de retourzending via retourportaal, dien je de artikelen terug te sturen. Je kan ook via de volgende link naar het retourportaal: https://wierookkopennl.shipping-portal.com/rp/. 

Wil je voor het retourneren geen gebruik maken van ons retourportaal, dan mag dat ook middels het "modelformulier voor herroeping" hieronder. Ook mag je je retour bij ons aanmelden door rechtstreeks contact met ons op te nemen via info@wierookkopen.nl. Vergeet in je e-mailbericht niet je naam, adres en het ordernummer te vermelden.

Terugbetaling

Nadat je gebruik hebt gemaakt van je herroepingsrecht, ontvang je alle betalingen inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending, binnen 14 dagen van ons terug. Wij mogen wel wachten met de terugbetaling, totdat we de artikelen retour hebben ontvangen, of tot het moment dat je hebt aangetoond deze te hebben opgestuurd. 

De terugbetaling geschiedt met hetzelfde betaalmiddel en op hetzelfde rekeningnummer waarmee de bestelling is afgerekend, tenzij je met ons een andere methode afspreekt. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor je eigen rekening. Informeer voor de actuele tarieven bij de door jou gekozen vervoerder.

De verzendkosten worden alleen volledig vergoed, wanneer je de gehele bestelling retourneert. Wanneer je kiest om een deel van de bestelling te houden, worden de verzendkosten van de heenzending niet terugbetaald.

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

  • artikelen die naar uw specificatie gemaakt zijn;
  • artikelen die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben;
  • voor artikelen die na opening vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden.

Artikel ruilen?

Wil je een artikel ruilen, dan dien je het artikel te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen. Houd er wel rekening mee dat ruilen niet meer mogelijk is, wanneer het artikel is uitverkocht of de looptijd verstreken is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen de bestelling nog voor je te wijzigen.


Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan
Wierookkopen.nl

Roodwilligen 49 (Geen bezoekadres)
6903TA Zevenaar

Info@wierookkopen.nl

085- 060 7471

 

Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

 

 

 

 

 

 

Besteld op (DD-MM-YYYY) :                                     Ordernummer:

 

 

 

 

 

 

Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

 

 

 

 

Naam/Namen consument(en)

 

 

 

 

Adres consument(en) :

 

 

 

 

 

IBAN Rekeningnummer:

 

 

 

 

Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

 

 

 

 

Datum(DD-MM-YYYY):

 

 

 

 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.