Wierookhouders


Wierookhouder Online kopen


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Wij breiden ons assortiment constant uit...

Ben je op zoek naar een specifieke wierookhouder en kan je deze niet vinden in onze webshop? Stuur een e-mailbericht met je verzoek naar info@wierookkopen.nl of vul het contactformulier. Wij kijken dan of wij alsnog wat voor je kunnen betekenen. 


Veilig Wierook Kopen Online

Wierookhouder online kopen? Natuurlijk bij Wierookkopen.nl

Wierook branden doe je het veiligst met de juiste wierookhouder. Naast jouw veiligheid, wil je uiteraard ook een mooi decoratief stuk in huis halen. Wierookhouders zijn in verschillende soorten, maten en materialen verkrijgbaar. Zo heb je ze van hout, metaal of steen en afhankelijk van de soort wierook je wilt branden, heb je houders voor o.a. wierookstokjes, wierook kegels en backflow wierook kegels.

Welke houder je ook nodig hebt, wij hebben vast een exemplaar die bij jou past! Bij ons vind je namelijk de mooiste en meest uiteenlopende houders om veilig van je wierook te genieten. Bekijk dus snel ons assortiment en koop je wierookhouder online!

Wierook in houder

Maar welke wierookhouder heb ik dan nodig?

Welke wierookhouder je kiest, hangt af van welke soort wierook je wilt gebruiken. Daarnaast kan je mee laten wegen welk materiaal je wenst en wat je voorkeur is voor bepaalde uiterlijke kenmerken. Mocht je hier hulp bij willen, beantwoord dan simpelweg onderstaande vragen. Grote kans dat je hierna weet wat voor houder je nodig hebt.

 

  • Welke soort wierook ga ik branden? Bijvoorbeeld wierookstokjes, wierook kegels of backflow wierook?
  • Oké, ik heb een wierookkeuze gemaakt, welke categorie houder heb ik dan nodig? Je hebt houders die specifiek bedoeld zijn voor een bepaalde soort wierook; kegel houders voor wierook kegels, backflow wierook houders voor backflow wierook en houders voor stokjes én de traditionele kegels. Denk hierbij aan onze houten wierookhouders. Vraag jezelf vervolgens af:
  • Welk materiaal heeft mijn voorkeur? Bijvoorbeeld hout, keramiek of steen;
  • Hoe groot mag de houder zijn? Ook in afmetingen zitten de nodige verschillen; 
  • Wil ik de houder ook als decoratie? Het oog wilt ook wat! Want laten we eerlijk zijn, jij wilt toch ook 2 vliegen in 1 klap slaan? Een houder voor je wierook én een mooi decoratief stuk voor in huis!

Weet je nu waar je houder aan moet voldoen? Klik dan hier en maak je keuze uit de gewenste categorie! Nog steeds geen keuze kunnen maken? Lees dan even verder. Wellicht dat onderstaande informatie je verder kan helpen.

Houten wierookhouders

Houten wierookhouders gebruik je met name, wanneer de gloeiende stokjes en kegels de houder niet moeten raken. Bij ons vind je in deze categorie wierookplankjes en wierookhouders. Mooie bijkomstigheid: onze houten wierookhouders hebben een opbergvakje voor je wierookstokjes. Dat is handig!

Backflow wierook houder /  Wierook waterval

Al enige tijd een sensatie op wierookgebied; Backflow wierook! Creëer een mooi waterval-effect met deze speciale kegels. Om dit mooie schouwspel te krijgen heb je een backflow wierook houder nodig. Wij bieden momenteel een aantal van deze houders, maar houd zeker onze site in de gaten, want ons assortiment breidt snel uit!

 

Wierookblokjes branden (Aromafume wierookblokjes)

Met wierookblokjes krijg je wel de geur, maar niet de rook. Met onze Aromafume incense bricks is dat mogelijk! Je legt een waxinelichtje in de speciale Diffuser en het wierookblokje erop. Zo gauw de juiste temperatuur is bereikt, komen de heerlijk aromatische geuren vrij. Lekker rookvrij genieten van de speciale geuren van Aromafume.

 

Kom je er niet uit? Geen probleem, want wij helpen je graag. Kijk even op onze contactpagina hoe je ons kan bereiken!