Levering en verzending

LEVERING

Wij streven er altijd naar om je bestelling, ná ontvangst van je betaling, binnen 1 tot 3 werkdagen te verzenden. Bestellingen die in het weekend en op feestdagen worden geplaatst, verwerken wij de eerstvolgende werkdag. Plaats je een bestelling ná vrijdagmiddag 14:00 uur, dan wordt deze order eveneens na het weekend en op de eerstvolgende werkdag door ons verwerkt.

Mocht een besteld artikel uitverkocht of niet meer leverbaar zijn, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Je hebt dan de mogelijkheid om een ander artikel te kiezen of de bestelling van dit artikel te annuleren.

Controleer direct na ontvangst of je bestelling compleet is en of er geen beschadigingen zijn ontstaan tijdens het vervoer. Heb je een beschadigd of defect artikel ontvangen, neem dan direct contact met ons op via info@wierookkopen.nl of het contactformulier. Vermeld hierbij altijd het ordernummer en je persoonlijke gegevens. Stuur ook minimaal 2 foto's mee, die genomen zijn uit verschillende hoeken, waarop de beschadiging aan het artikel duidelijk zichtbaar is. Zodra wij jouw bericht hebben ontvangen, nemen wij uiteraard snel contact met je op.

Wierookkopen.nl is een online shop

Wij zijn een online shop, zonder fysieke winkel. Je kan je bestelling daarom niet bij ons afhalen. Het adres dat wij op Wierookkopen.nl vermelden is geen bezoekadres en ook niet de locatie waar vandaan de bestellingen worden verzonden. 


VERZENDKOSTEN

De vermelde prijzen op Wierookkopen.nl zijn allemaal in Euro, inclusief 21% btw maar exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen:

Bestelling tot € 50,- Nederland
Brievenbuspost vanaf € 2,95
Pakket DHL € 5,95
Pakket PostNL € 6,10
GRATIS vanaf € 50,-
Bestelling tot € 75,- België
-
Pakket DHL € 8,50
Pakket PostNL € 8,50
GRATIS vanaf € 75,-

Het totale gewicht van je bestelling bepaalt of het brievenbus- of pakketpost wordt. Bestel je meerdere artikelen, dan geldt het hoogste tarief voor de hele bestelling.

* Verzendkosten brievenbuspost zonder Track & Trace optie: € 2,95

   Verzendkosten brievenbuspost met Track & Trace optie: € 3,75


TRANSPORT

Wij werken samen met een aantal verzendpartners. Levering verloopt via de postbode of de pakketbezorger van DHL of PostNL. Wanneer je bestelling via pakketpost gaat, ontvang je per e-mail een Track & Trace-code. Hiermee kan kosteloos de bestelling worden gevolgd.

Tijdens het afronden van je bestelling (in de checkout), kan je bij pakketpost kiezen voor de vervoerder die het beste bij jou past. Kijk hierboven onder het kopje verzendkosten voor onze tarieven per vervoerder.

Over het algemeen zal, nadat wij de bestelling hebben verzonden, de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 uur en 22:00 uur plaatsvinden. Het moment van aflevering kunnen wij helaas niet garanderen. Afhankelijk van de vervoerder, kan je soms met de Track & Trace-code kiezen voor een ander bezorgmoment.

Voor bezorging buiten Nederland moet je rekening houden met langere levertijden.
​


Wat als ik niet thuis ben om mijn pakket in ontvangst te nemen?

Als je niet thuis bent, dan laat de bezorger een bericht achter met daarop een 'niet thuis-code'. Met deze code kan je zelf kiezen waar en wanneer je het pakket wilt laten bezorgen. Kies je geen bezorgmoment, dan probeert de bezorger het over het algemeen de volgende dag nog een keer. Lukt het dan weer niet om het pakket te bezorgen? Dan wordt je pakket op een afhaalpunt bij jou in de buurt bewaard en kan je het daar afhalen.

​Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.