Over ons

Leuk dat je bij ons komt shoppen!


Wie wij zijn
Wierookkopen.nl is een webshop in wierook en wierook accessoires. Als bedrijf hebben wij grootse ambities en willen de tuin der geuren voor iedereen nog toegankelijker te maken.
 
De reden hiervoor is simpel: In de hectische en gehaaste tijden waarin wij ons al jaren begeven, zijn momenten van ontspanning en rust bijna een zeldzaamheid geworden (en wij spreken uit ervaring met een achtergrond uit de veeleisende zakelijke dienstverlening).
 
Om deze, voor velen, schaarse momenten een extra dimensie te geven, bieden wij A-kwaliteitsmerken uit de wierookwereld aan. Want als we het doen, doen we het goed!
 
Wat wij bieden
Het aanbod op Wierookkopen.nl bestaat uit wierookstokjes, wierook kegels, wierookblokjes en backflow wierook. Om deze geurproducten op een verantwoorde en veilige manier te kunnen gebruiken, kan je bij ons ook terecht voor geurverdampers (voor Aromafume wierookblokjes), wierookhouders voor stokjes en kegels en backflow wierook houders.
 
Momenteel is ons assortiment beperkt, maar zoals eerder gezegd, is de ambitie groot en daar hoort dan ook groot denken bij. Wij zijn dan ook constant bezig om ons assortiment uit te breiden.
 
Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe producten? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief!
 
Wat ons motiveert
Wierook is erg populair in verschillende religies en culturen en wordt vaak gebruikt bij ceremonies. Echter, heeft de afgelopen decennia een verschuiving plaatsgevonden van spiritueel en religieus naar algemeen gebruik. Wierook wordt steeds vaker gebrand om er simpelweg van te genieten, het huis te verfrissen of te reinigen, voor aroma- en geurtherapie, te ontspannen, extra sfeer en zelfs tegen nare geurtjes. En juist vanwege deze uiteenlopende wensen, is het voor ons een geweldige uitdaging om ons assortiment zo goed mogelijk hierop aan te sluiten. Als dat niet motiveert...

Laat van je horen
Natuurlijk horen wij graag wat je van onze webshop en service vindt, dus laat zeker iets van je horen! Met jouw bijdrage kunnen wij blijven werken aan een optimale winkelbeleving voor iedereen.
 
En dan nog even dit...
Omdat wij een webshop zijn, hebben wij geen bezoekadres. Even bij ons langskomen zit er daarom helaas niet in. Heb je dus vragen, opmerkingen of suggesties, stuur dan een e-mailbericht naar info@wierookkopen.nl.

Bellen kan op 085 060 7471. Houd er alleen wel rekening mee dat wij telefonisch beperkt bereikbaar zijn. Bel je ons en kunnen wij jou op dat moment even niet te woord staan, spreek dan altijd een bericht in. Wij nemen dan uiteraard zo snel mogelijk contact met je op.
 
Wij wensen je een heerlijke geurbeleving en zien je graag in onze online wierookshop!
Wierookkopen.nl brengt geur in je leven!