Darshan Wierook Kegels


Veilig Wierook Kopen Online

Vaak samen gekocht

Over Asoka Trading Co.

Het begin…

Het traceren van de oorsprong van een zoete geur die zich nu in huishoudens over de hele wereld heeft verspreid! Voor iedereen die geassocieerd is met Asoka Trading Co., betekent geur sentiment... een persoonlijke emotie. De heer Chalamiah Chetty, met grote dromen in zijn ogen en grote hoop voor de toekomst, begon Asoka Trading Co. in het jaar 1943.

De evolutie…

Asoka Trading Co. had een bescheiden begin als productie-eenheid voor wierookstokjes. De onverschrokken houding van de heer Chalamiah Chetty hield het bedrijf altijd een stap voor op de marktvraag. Hij werkte heel hard om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de producten die uit zijn bedrijf kwamen onberispelijk waren.

Aan de andere kant wilde het ondernemende karakter van de heer Chetty nieuwe ideeën en een nieuw productassortiment verkennen. Asoka Trading Co. importeerde de beste aroma-ingrediënten van over de hele wereld om unieke wierookproducten te produceren.

In het jaar 1983 lanceerde Asoka Trading Co. een nieuw merk wierookstokjes met de naam "Bharath Darshan". Een succes was geboren! Eentje die onmiddellijk resultaten liet zien door een instant hit te worden onder wierookgebruikers.

Bharath Darshan was het resultaat van het samenkomen van oude tradities en nieuwe ideeën.

Nu...

Nu de 3e generatie de teugels van het bedrijf heeft overgenomen, zijn de producten van Asoka Trading Co. een favoriet bij huishoudens in heel India. Het bedrijf behoort tot de top 10 wierookmerken van het land. Bovendien zijn hun producten erg in trek in meer dan 35 landen wereldwijd.

Het zaadje van een kleine droom en hoop die in 1943 was gezaaid, was in verhouding gegroeid en werd in 2017 75 jaar, waarmee het platina-jubileum werd gevierd.

Darshan wierook kegels online kopen? Natuurlijk bij Wierookkopen.nl!

Bharath Darshan is speciale wierook die een fijne stemming creëert. In de zin van 'zien met eerbied en toewijding', vertaalt de term zich naar de Sanskriet-term die "zien" betekent (in de zin van een geval van zien of aanschouwen), visie, verschijning of glimp. Het wordt meestal gebruikt voor 'visioenen van het goddelijke', bijvoorbeeld van een god of een zeer heilig persoon of artefact. In die zin kan het een betekenis aannemen die dichter bij het publiek staat. "Door darshan op de juiste manier te doen, ontwikkelt een toegewijde genegenheid voor God, en God ontwikkelt genegenheid voor die toegewijde."

 

Op dit moment werken wij hard om dit gerespecteerde merk met zijn fantastische geuren in ons assortiment uit te breiden. Voor nu bieden wij de Bharath Darshan wierookstokjes en wierook kegels aan.

Misschien vind je dit ook interessant