Satya Wierook Kegels


Veilig Wierook Kopen Online

Vaak samen gekocht

Satya wierook kegels online kopen? Natuurlijk bij Wierookkopen.nl!

Wat Satya Incense van andere wierookfabrikanten onderscheidt, is het gebruik van de masala/flora-techniek bij de productie. Deze benadering is zowel een terugkeer naar hun wortels, die doordrenkt zijn van Indiase spiritualiteit als een erkenning van kwaliteit.

"Shrinivas Sugandhalaya (BNG) LLP", het bedrijf dat Satya Incense maakt, is een zeer toegewijde werkgever voor gelijke kansen. Ze zien het personeel als familie. De organisatie en het moederbedrijf werken met overwegend vrouwelijke werknemers en op dit moment werken drie generaties onder hetzelfde dak.

Het personeel bestaat uit zeer bekwame ambachtslieden, die expertise hebben opgedaan door jarenlang wierook met de hand te maken. Ze zijn getraind in de exacte hoeveelheid "Flora" wierook die nodig is voor het maken van een perfecte en uniforme wierook kegel.

Beleef zelf de boeiende en fascinerende geuren van Satya Incense. In ons assortiment vind je momenteel de wereldberoemde geuren Satya Sai Baba Nag Champa en Satya Super Hit.

Veiligheid voorop!

Branden van wierook kegels moet je altijd veilig doen. Om dit mogelijk te maken, bieden wij diverse wierookhouders voor kegels aan. Maak een keuze uit onze mooie, praktische en handige wierookhouders!

Misschien vind je dit ook interessant