• Gratis verzending vanaf € 50,- (BE € 75,-) 🚛
  • Keurmerk betrouwbaar shoppen 👍
  • Betalen met iDEAL, Paypal, Klarna en meer 🔒
  • 14 dagen bedenktijd 🕒

Darshan Wierook


Veilig Wierook Kopen Online

Vaak samen gekocht

Bharath Darshan wierookstokjes online kopen? Natuurlijk bij Wierookkopen.nl!

Bharath Darshan is speciale wierook die een fijne stemming creëert. In de zin van 'zien met eerbied en toewijding', vertaalt de term zich naar de Sanskrietterm die "zien" betekent in de zin van visie, verschijning of glimp. Het wordt meestal gebruikt voor 'visioenen van het goddelijke', bijvoorbeeld van een god of een zeer heilig persoon of artefact. In die zin kan het een betekenis aannemen die dichter bij het publiek staat. "Door Darshan op de juiste manier te doen, ontwikkelt een toegewijde genegenheid voor God en God ontwikkelt genegenheid voor die toegewijde."

 

Op dit moment werken wij hard om dit gerespecteerde merk met zijn fantastische geuren in ons assortiment uit te breiden. Voor nu bieden wij de Darshan wierookstokjes en wierook kegels aan.

Veilligheid voorop!

Branden van wierook kegels moet je altijd veilig doen. Om dit mogelijk te maken, bieden wij diverse wierookhouders aan. Maak een keuze uit ons mooie, praktische en handige houders!

Over Asoka Trading Co.

Het begin…

Het traceren van de oorsprong van een zoete geur die zich nu in huishoudens over de hele wereld heeft verspreid! Voor iedereen die geassocieerd is met Asoka Trading Co., betekent geur sentiment... een persoonlijke emotie. De heer Chalamiah Chetty, met grote dromen in zijn ogen en grote hoop voor de toekomst, begon Asoka Trading Co. in het jaar 1943.

De evolutie…

Asoka Trading Co. had een bescheiden begin als productie-eenheid voor wierookstokjes, de onverschrokken houding van de heer Chalamiah Chetty hield het bedrijf altijd een stap voor op de marktvraag. Hij werkte heel hard om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de producten die uit zijn bedrijf kwamen onberispelijk waren.

In het jaar 1983 lanceerde Asoka Trading Co. een nieuw merk wierookstokjes met de naam "Bharath Darshan". Geboren om een instant hit te worden onder wierookgebruikers. Bharath Darshan was het resultaat van het samenkomen van oude tradities en nieuwe ideeën.

Nu...

Nu de 3e generatie de teugels van het bedrijf heeft overgenomen, zijn de producten van Asoka Trading Co. een favoriet bij huishoudens in heel India. Het bedrijf behoort tot de top 10 wierookmerken van het land. Bovendien zijn hun producten erg in trek in meer dan 35 landen wereldwijd.

Het zaadje van een kleine droom en hoop die in 1943 was gezaaid, was in verhouding gegroeid en werd in 2017 75 jaar, waarmee het rodium-jubileum werd gevierd.

Over Darshan Incense

De Bharath Darshan wierook van Asoka is zoals gezegd wereldwijd bekend. Vaak wordt deze wierook in 1 adem genoemd met de geuren van Darshan Incense. Dit is uiteraard niet terecht, aangezien Darshan Incense, een eersteklas onderneming van Darshan International, een ander bedrijf is dan Asoka. Eén met haar eigen rijke historie in het maken van wierook.

 

Darshan Incense is één van de topmerken van agarbatti op de Indiase markt. Darshan Incense werd in 1987 gelanceerd door de heer T. Srinivas. Zijn zakelijk inzicht, ervaring en enthousiasme hebben het product de kracht gegeven om aan de top te blijven.

Sinds het jaar 2000 is de algehele leiding van het bedrijf in handen van twee jonge telgen, de heer TS Ashok en de heer TS Harsha. In de voetsporen van hun vader, de heer T. Srinivas, hebben zij het bedrijf naar nieuwe hoogten gebracht. En nu koestert het merk Darshan Incense met trots meer dan 30 jaar welvarende geschiedenis, waarin het merk een uitzonderlijke evolutie heeft doorgemaakt. Constant onderzoek en ontwikkeling hebben ervoor gezorgd dat hun producten marktfavorieten zijn geworden.

 

Met een toegewijde klantenkring is de populariteit van Darshan Incense de afgelopen 30 jaar gestaag gegroeid. Aangemoedigd door deze groei heeft Darshan zijn producten met overweldigend succes ver en wijd op de internationale markten gebracht. 

Misschien vind je dit ook interessant