• Gratis verzending vanaf € 50,- (BE € 75,-) 🚛
  • Keurmerk betrouwbaar shoppen 👍
  • Betalen met iDEAL, Paypal, Klarna en meer 🔒
  • 14 dagen bedenktijd 🕒

Morning Star Wierook


Veilig Wierook Kopen Online

Vaak samen gekocht

Morning Star wierookstokjes online kopen? Natuurlijk bij Wierookkopen.nl!

Nippon Kodo is het beste wierookbedrijf uit Japan. De oorsprong van dit bedrijf gaat meer dan 400 jaar terug tot een wierookmaker die bekend staat als Koju. Koju maakte wierook voor de keizer van Japan. 

Morning Star Incense van Nippon Kodo, is een elegant vervaardigd product en is de bestverkopende wierook voor dagelijks gebruik. Het is gemaakt van een zeldzame en geurige aromatische houtbasis, pure bloemenessentie en oliën van hele hoge kwaliteit. Morning Star wierook is één van de populairste Japanse wierookproducten in joss stick-stijl op de markt. Deze stokjes hebben geen kern van bamboe. DIt betekent dat er geen houtgeur ontstaat bij het branden. Hierdoor geniet je van de pure en ware geur van deze wierook. Elk doosje bevat een gratis keramische tegelbrander, waarin je het wierookstokje plaatst.

Nippon Kodo Morning Star maakt al hun wierook voornamelijk met de hand, omdat het maken hiervan vele jaren in beslag neemt. Om deze ​​zeer exquise wierooklijn te creëren, worden grondstoffen gebruikt van buitengewoon hoogwaardige kwaliteit. Elke variëteit uit deze wierooklijn heeft een unieke geur en biedt een krachtig en zoet aroma. Deze staan ​​allemaal goed op zichzelf en werken uitstekend in combinaties of 'made-made blends', door twee of meer varianten tegelijk te branden.

 

Ontdek je eigen keuze of probeer enkele klassiekers zoals Amber (een echte favoriet in de kersttijd) of Jasmijn (die doet denken aan zomertuinen). Welke geur je ook gebruikt, je koopt hier kwaliteitswierook uit Japan!

Misschien vind je dit ook interessant