• Gratis verzending vanaf € 50,- (BE € 75,-) 🚛
  • Keurmerk betrouwbaar shoppen 👍
  • Betalen met iDEAL, Paypal, Klarna en meer 🔒
  • 14 dagen bedenktijd 🕒

Aromafume Geuren


Wierookstokjes Online kopen


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Wij breiden ons assortiment constant uit...

Op zoek naar specifieke Aromafume producten en kan je deze niet vinden in onze webshop? Stuur dan een e-mailbericht met je verzoek naar info@wierookkopen.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina. Wij nemen dan spoedig contact met je op.


Veilig Wierook Kopen Online

Aromafume geurproducten kopen? Natuurlijk bij Wierookkopen.nl!

Aromafume producten worden vervaardigd door een Indiaas familiebedrijf. Al vijf generaties lang maakt deze familie wierook- en parfumerie producten volgens een geheim familierecept. Ze combineren de eeuwenoude kunst van het vervaardigen van natuurlijke wieroken, luchtverfrissers, smudge sprays en etherische oliën met geuren die passen bij deze tijd. India is de bakermat van vele specerijen en wierookhars (olibanum) en heeft van oudsher een band met het maken van wierook. Daarnaast ken het land een rijke Ayurvedische traditie waar veel kennis beschikbaar is over de helende werking van kruiden, bloemen en planten. De onderlinge samenhang tussen de specerijenhandel en Ayurvedische principes zorgde voor een uitwisseling van kennis en de ontwikkeling van deze prachtige geurproducten.

 

Bij Wierookkopen.nl zijn we er dan ook ontzettend trots op, dat deze bijzondere Aromafume-lijn onderdeel is van ons rijke assortiment geuren en parfums! En wat voor een assortiment. Je kan bij ons terecht voor Aromafume Wierookblokjes, Aromafume Diffusers en sindskort onze nieuwe aanwinst, Aromafume Smudge Sprays en Luchtverfrissers! Wij zullen ons constant blijven inzetten om ons Aromafume aanbod steeds verder uit te breiden, met als doel dat onze klanten optimaal kunnen (blijven) genieten van de beschikbare Aromafume geurproducten.

 

Duurzaamheid

Aromafume streeft ernaar om een ervaring te bieden die in alle opzichten positief is. Al hun ingrediënten zijn ethisch geproduceerd en alle producten zijn 100% veganistisch en dierproefvrij. Zij ondersteunen duurzame landbouw- en productiepraktijken, investeren in recyclebare verpakkingen en zijn zich bewust van hun acties. Als waardengedreven bedrijf zetten zij zich in om een ​​milieubewuste toekomst voor parfumerie op te bouwen en een voorbeeld te stellen dat merken zal inspireren om duurzame praktijken te omarmen.

Erfgoed

Aromafume werkt al sinds 1907 aan de kunst van het mengen van natuurlijke materialen en hebben de wereld rondgereisd op zoek naar effectieve aromaten om in hun melanges te gebruiken. Deze geschiedenis, in combinatie met de wens om innovatieve manieren te introduceren om geuren te consumeren, heeft in de afgelopen eeuw geleid tot de creatie van fantastische recepten, die herinneringen en emoties omzetten in ervaringen. Ze zorgen voor het maken van uitzonderlijke producten, vervaardigd in kleine batches, die onweerstaanbaar kostbaar en toch persoonlijk zijn.