Houten Wierookhouders


Veilig Wierook Kopen Online

Vaak samen gekocht

Wierookhouder online kopen? Natuurlijk bij Wierookkopen.nl!

Om effectief en veilig wierookstokjes te branden, zijn er diverse soorten wierookhouders beschikbaar. Om te voorkomen dat je stokjes omvallen, kan je bij ons onder andere houten wierookhouders kopen. Deze houders zijn ware kunstwerken van zeer begaafde ambachtslieden. Ze zijn bedoeld om wierook op een schone en vooral veilige manier te branden. De as wordt keurig opgevangen in de houder zelf, waardoor je het oppervlak eromheen mooi schoon houdt. De handgemaakte wierookhouders kan je met gesloten deksel zelfs onder een ventilator plaatsen. Om maar even aan te geven dat de as blijft waar het hoort, namelijk in de houder zelf en niet ernaast! Vanwege het materiaal, is de houder makkelijk schoon te houden.

Het ontwerp van de houten wierookhouder

Deze luxe houder (ook wel wierook kistje of bewaardoos genoemd) is gemaakt van mangohout. Ze zijn allemaal handgesneden en daarmee stuk voor stuk uniek! En dan zijn ze ook nog eens multifunctioneel; je kan er namelijk ook wierook kegels in branden én hebben ze ook een praktisch compartiment om je stokjes in op te bergen. Handig hé!

Naast dat je dus veilig wierook kan branden, heb je meteen ook een mooi decoratiestuk voor in huis, op kantoor of in de meditatieruimte.

In ons assortiment vind je een selectie van unieke wierookhouders, maar ook wierook kegel houders en prachtige backflow wierook houders. Elk met hun eigen originele vormen en eigenschappen.

Misschien vind je dit ook interessant