Wierook Kegel Houders


Veilig Wierook Kopen Online

Vaak samen gekocht

Wierook kegel houder online kopen? Natuurlijk bij Wierookkopen.nl!

Om effectief en veilig wierook kegels te branden, zijn er diverse soorten houders beschikbaar. Onze kegel houders beschikken over een metalen plaatje waar je de kegel op plaatst. Hierdoor brand je kegels op een schone en vooral veilige manier. De as wordt keurig opgevangen in de houder zelf, waardoor je het oppervlak eromheen schoon houdt. Deze handgemaakte wierookhouders kan je met gesloten deksel zelfs onder een ventilator plaatsen. Om maar even aan te geven dat de as blijft waar het hoort, namelijk in de houder zelf en niet ernaast! Vanwege het materiaal van de houder, is hij gemakkelijk schoon te houden.

Het ontwerp van deze houders

De kegel houders zijn gemaakt van mangohout. Ze zijn handgesneden en daarmee stuk voor stuk uniek! Daarnaast zijn ze een prachtig decoratiestuk voor in huis, op kantoor of in de meditatieruimte. Elk met hun eigen originele vormen en eigenschappen. De houders hebben een messing inleg of opdrukken van o.a. Boeddha, Levensboom (Tree of Life), 7 Draak, of Ganesh.

 

De kleine wierook kistjes en de XXL piramide kegel houder, zijn alleen geschikt voor het branden van kegels. De luxe wierookhouders zijn groter en beschikken over plaatjes om kegels op te branden en gaatjes om wierookstokjes in te steken. Multifunctioneel dus!

Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor wierook kegels. Kies uit de heerlijke geuren HEM, Satya en Darshan. Er zit vast een mooie houder en een heerlijke geur voor jou bij!

Misschien vind je dit ook interessant