• Gratis verzending vanaf € 50,- (BE € 75,-) 🚛
  • Keurmerk betrouwbaar shoppen 👍
  • Betalen met iDEAL, Paypal, Klarna en meer 🔒
  • 14 dagen bedenktijd 🕒

Satya Wierook


Veilig Wierook Kopen Online

Vaak samen gekocht

Satya wierookstokjes online kopen? Natuurlijk bij Wierookkopen.nl!

Satya Incense is één van de bekendste wierookmerken op aarde! Het wordt in Bangalore (India), volgens de Indiase masala-traditie met de hand gemaakt. De ingrediënten zijn van de hoogste zuiverheid en kwaliteit. Dit alles gebeurt volgens een eerlijk productieproces, zonder kinderarbeid. Daarbij worden er alleen plantaardige ingrediënten gebruikt zoals boomschors, hars, kruiden en etherische oliën. Door de traditionele bestanddelen ruik je de echte geuren van India. Met wierook van Satya weet je dat je kwaliteit in huis haalt.

Shrinivas Sugandhalaya is de producent van de Satya wierook. Veel mensen denken bij wierook vrijwel meteen aan de wereldbekende Sai Baba Nag Champa Agarbatti. Deze wierook kwam 60 jaar geleden voor het eerst op de markt en is nu nog steeds één van de meest bekende en verkochte wierookgeur. Deze geur is in iedere tempel in India terug te vinden en is voor vele liefhebbers dus ook heel herkenbaar.

 

Wij bieden een scala aan Satya's meest populaire geuren, zoals onder andere Nag Champa, Super Hit, Sandalwood, Palo Santo. Allemaal met de hand gerolde Masala wierook!

Veilligheid voorop!

Branden van wierook kegels moet je altijd veilig doen. Om dit mogelijk te maken, bieden wij diverse wierookhouders aan. Maak een keuze uit ons mooie, praktische en handige houders!